Amabuki Natsunikoisurutokubetsujunmai Nama

3.7
7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The taste is mature and delicious with a clean aftertaste. It is probably due to the whiteness of the rice (60% polished), the power of the sake rice, and the secret yeast.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16.5%
日本酒度
+12
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Goes well with cucumbers and pickled Chinese cabbage.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Amabuki Shuzo Co.
TOP