Kakurei Junmaishu Shiboritate

3.4
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is unpasteurized, unpasteurized, unrefined sake that is filtered and bottled after the unrefined sake has been pressed and flows out of the vessel's mouth. This sake has the freshness unique to new sake and the rich flavor of the original sake.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
精米歩合
60%
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
17%
酸度
1.6
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Aoki Shuzo Co.,Ltd
TOP