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Tsukasabotan Yoshine Junmaishu
- 味わいの特徴
- It has a full, fragrant aroma and a mild flavor. The taste is reminiscent of golden ears of rice spreading across a field. Beautiful sake comes from beautiful rice! Here is a sake that makes you think, "Sake is made from rice...".
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 65%
- 使用米
- domestically produced rice
- アルコール度
- 15〜16%
- 酸度
- 1.4
- 日本酒度
- +6
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃