Kin-ou Tsukasabotan

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
From "Okimi-san and Tsukasa-botan" by Tomiko Miyao, the author of "Kura". It's not just a Tsuki-Potan. It's the Golden Phoenix Tsukibotan!" A standard sake named "Anshin" (peace of mind) that has been drunk from generation to generation! With a refreshing aroma, a full-bodied flavor, and a smooth aftertaste, this is a classic sake that even Rui Yoshida selected as "a bottle I want to take with me to a deserted island.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
65%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15〜16%
酸度
1.4
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tsukasa Botan Brewing Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP