Tsukasabotan Nagata nouhou Jumaiginjoshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Nagata Farming <Sagawa> Yamada Nishiki" and "Nagata Farming <Kubokawa> Yamada Nishiki", which have been well-known as genuine local sake of Tosa, have now been combined into a single product and reborn as a more refined locally produced and consumed local sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
17〜18%
酸度
1.4
日本酒度
+5.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Natural and simple cuisine that makes the most of the ingredients.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tsukasa Botan Brewing Co.,Ltd.
TOP