Niwanouguisu Tokubetsujunmai Shiboritate

3.7
8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The fresh aroma of new sake, the rich flavor that harmonizes sweetness and acidity, and the crisp, refreshing aftertaste are a winter-only treat.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Koji Rice: Yamada Nishiki Kake Rice: Yumichiken
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
sashimi (raw sliced fish, shellfish or crustaceans)

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamaguchi sake brewery
TOP