Niwanouguisu Tokubetsujunmai Hiyaoroshi

3.5
11
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味わいの特徴
After a summer of aging, hiyaoroshi is released at the beginning of fall, when the rough edges of new sake have been removed. The mellow and deep taste of hiyaoroshi is in perfect harmony with the flavors of autumn.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Koji Rice: Yamada Nishiki Kake Rice: Yumichiken
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+3
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おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Boiled dish, boiled fish

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamaguchi sake brewery
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