Takakiya Junmaisyu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Using home-grown Gin-no-sato and Hinohikari rice from Oita Prefecture, this sake has a delicious flavor that warms up quickly. It is characterized by a broad flavor and softness unique to No. 7 yeast. It is recommended to be served cold or warmed.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Five million stones cultivated in house
アルコール度
15.5%
酸度
1.4
日本酒度
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hamashimashuzou Goushigaisha
TOP