Aizumiyaizumi Daiginjou Kanpyoukaisyuppinsyu

0.0
1

Miyaizumi Meijo|Fukushima

Miyaizumi Meijo|Fukushima

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Daiginjo is brewed using water from the Bandai mountain range and Yamadanishiki from Hyogo Prefecture, with the aim of entering it in the Ginjo category of the Japan Competition. It is a daiginjo brewed with the aim of entering it in the ginjo category of the sake competition. It is characterized by its elegant and refreshing richness in addition to its gorgeous standing aroma.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Hyogo-ken Yamadanishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • National New Wine Appraisal 2018 Gold Award

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
Horse meat and mountain vegetable dishes

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miyaizumi Meijo
TOP