Aizumiyaizumi Junmaidaiginjou Kanpyoukaisyuppinsyu

0.0
1

Miyaizumi Meijo|Fukushima

Miyaizumi Meijo|Fukushima

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Daiginjo-shu made with Yamadanishiki produced in Hyogo Prefecture and intended to be entered in a sake competition. It is a delicate Junmai Daiginjo that stands out for its elegant aroma and sharpness.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Hyogo-ken Yamadanishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • 2019 National New Wine Appraisal Gold Award

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
Horse meat and mountain vegetable dishes

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miyaizumi Meijo
TOP