Iyokagiya Junmai Murokanamagenshu Hatsujikomi Ichibanshibori

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
February release (fully reserved) As the name suggests, this is the first pressing of the year's "first brewing" sake. While all the sake is brewed with the same feelings, the first sake of the year is still somewhat special. This is the first limited edition sake of the year that concentrates the passion for the year.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Ehime (third highest of the eight hereditary titles)
アルコール度
17.5%
酸度
1.8
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Seiryo Syuzo Co.,Ltd
TOP