Miyosakae Kuramoto no Aji Tokubetujunmai Matuyamamii

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A representative sake of Mishiroei brewed with Matsuyama Mitsui produced in Ehime Prefecture and Ehime yeast EK-1. This sake can be enjoyed at room temperature, cold, or hot.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Matsuyama Mitsui
アルコール度
17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Seiryo Syuzo Co.,Ltd
TOP