Urakasumi Jummaiginjo Sabusawa

4.3
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai ginjo sake is made from Sasanishiki, Miyagi's representative brand of sake, carefully grown in the rich natural environment of the scenic Sabusawa Island in Matsushima Bay, one of the three most scenic spots in Japan. It has a refreshing aroma with a mild sweetness, and a well-balanced taste of acidity and umami.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Sasanishiki (variety of rice)
アルコール度
15〜16%
酸度
1.6
日本酒度
+1〜+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP