Tatsuriki Tokubetsujummai Kimotojikomi Yamadanishiki

3.5
13
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a soft mouthfeel, a delicious taste of rice, and a finish with cream, butter, and other dairy products. It is a full-bodied, dry sake that is sure to be a hit with sake connoisseurs. The umami can be further appreciated when drunk warmed.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Yamadanishiki produced in the special A district of Hyogo Prefecture
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sukiyaki, Shabu-Shabu]
Sukiyaki. The sweet and spicy flavor harmonizes with the acidity of the sake. When served with warmed sake, the fat in the meat will not harden.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Honda Shoten Co.,Ltd
TOP