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Taturiki Tokubetuhonjouzo Seiryuu
Honda Shoten Co.,Ltd |Hyogo
Honda Shoten Co.,Ltd |Hyogo
- 味わいの特徴
- Yamadanishiki is used for the mother rice and koji, giving it a robust flavor base. By using Gohyakumangoku for the kakemai, the overall flavor is lighter.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Honjozo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 65%
- 使用米
- Yamadanishiki produced in the special A district of Hyogo Prefecture、Gohyakumangoku produced in Toyooka, Hyogo Prefecture
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.5
- 日本酒度
- +0
おすすめの飲み方
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- The sake enhances the flavor of the dashi broth and ingredients.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃