Taturiki Tokubetuhonjouzo Seiryuu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamadanishiki is used for the mother rice and koji, giving it a robust flavor base. By using Gohyakumangoku for the kakemai, the overall flavor is lighter.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
65%
使用米
Yamadanishiki produced in the special A district of Hyogo Prefecture、Gohyakumangoku produced in Toyooka, Hyogo Prefecture
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Oden]
The sake enhances the flavor of the dashi broth and ingredients.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Honda Shoten Co.,Ltd
TOP