Tatirolo Daiginjo Dragon Blue Episode1

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味わいの特徴
A New Challenge for Daiginjos Daiginjo-shu has the three key elements of aroma, flavor, and sharpness. We aimed to make it aromatic, flavorful, and light with a taste reminiscent of Pinot Noir red wine. To create the aroma and flavor, we used Yamadanishiki alcohol produced in-house.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamadanishiki produced in the special A district of Hyogo Prefecture
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
+1
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受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2018 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
Works well with dishes made with butter. Such as sautéed flounder.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Honda Shoten Co.,Ltd
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