1 / 2
Suzukagawa Junmaidaiginjou Zenryouyamadanisiki
- 味わいの特徴
- Highly aromatic and clear taste
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.4
- 日本酒度
- +1
受賞歴
THE FINE SAKE AWARD 2018 highest gold star
THE FINE SAKE AWARD 2020 gold (first-place) prize
THE FINE SAKE AWARD 2021 gold (first-place) prize
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It goes well with Wagyu beef steak with a squeeze of lemon.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃