Daisiti Junmaiginjou Jouonjukusei

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Although it is common practice to store ginjo-shu in bottles at extremely low temperatures for aging, we dare to store it in tanks at room temperature. Even so, Daishichi's raw sake never slackens and shows us a generous maturity.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
Five Million Stone, Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Chinese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Seasonal grilled fish
Chinese Cuisine[Spicy]
Chicken

酒蔵の想い

酒蔵情報

DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.
TOP