Daishichi Yukisibori nigorisake

この商品は完売しました。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Slightly effervescent nigorizake made by secondary fermentation in the bottle from sake made using the ikuhashi-zukuri method. This unique sake has a gentle cool aroma, a fine fruity sweetness that spreads beautifully, and a tangy carbon dioxide gas that creates a refreshing taste. Seasonal limited edition.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
69%
使用米
5 million stones
アルコール度
14.5%
酸度
2.0
日本酒度
-1
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Italian Cuisine,Other Western Cuisine,Sweets
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Boiled rape blossoms and Japanese parsley. Tempura of cod roe.
Italian Cuisine
Aquapazza of sea bass
Other Western Cuisine[Spanish Cuisine]
Prosciutto and melon
Sweets[Other Sweets]
Melons, peaches, pears and other fruits

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.
TOP