Izumibashi Momoirokurotombo Jummaishu Kimoto

3.4
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a junmai-shu made from rice with a rounded flavor and good acidity, and brewed with rice made from Jinriki rice.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Ikegami rice grown in Zama City, Kanagawa Prefecture
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Simmered
Its deep flavor and acidity make it an excellent match with seafood broth. Seafood chirinabe, sea bream turnip stew, etc. Very good with the umami of sake when served hot or hot sake.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Izumibashi Shuzo
TOP