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Izumibashi Momoirokurotombo Jummaishu Kimoto
Izumibashi Shuzo|Kanagawa
Izumibashi Shuzo|Kanagawa
- 味わいの特徴
- It is a junmai-shu made from rice with a rounded flavor and good acidity, and brewed with rice made from Jinriki rice.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Ikegami rice grown in Zama City, Kanagawa Prefecture
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.3
- 日本酒度
- +5
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Its deep flavor and acidity make it an excellent match with seafood broth. Seafood chirinabe, sea bream turnip stew, etc. Very good with the umami of sake when served hot or hot sake.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃