Natsuyago Nigorizake Junmaikassei

3.6
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Enjoy the fine bubbles and smooth acidity produced by the yeast fermentation during the second fermentation in the bottle [well chilled].
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Ebina Yamadanishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Cheese
Japanese Cuisine[Tempura] Seafood
Shrimp and seafood tempura
Cheese[Fresh]
Fresh types of cheese, such as Caprese. Marriage of fermentation and fermented foods.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Izumibashi Shuzo
TOP