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Natsuyago Nigorizake Junmaikassei
Izumibashi Shuzo|Kanagawa
Izumibashi Shuzo|Kanagawa
- 味わいの特徴
- Enjoy the fine bubbles and smooth acidity produced by the yeast fermentation during the second fermentation in the bottle [well chilled].
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 70%
- 使用米
- Ebina Yamadanishiki
- アルコール度
- 15%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine,Cheese
- Shrimp and seafood tempura
- Fresh types of cheese, such as Caprese. Marriage of fermentation and fermented foods.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃