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Natsuyago buru
Izumibashi Shuzo|Kanagawa
Izumibashi Shuzo|Kanagawa
- 味わいの特徴
- A staple for the hot season. Enjoy the clarity and minerality of this crisply chilled sake. Summer Yago 6:4 with soda water for a refreshing sensation.
- 情報詳細
- 特定名称
- Other
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 65%
- 使用米
- Ebina Yamadanishiki
- アルコール度
- 18%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine,Other Western Cuisine
- Cold soup with dashi broth, cold chawanmushi (steamed egg custard). Egg and bean-curd soup, etc., with hanayaji (chilled egg custard).
- Gazpacho and other cold soups on the rocks or with soda
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃