1 / 2
Akitonbo Yamadanishiki
Izumibashi Shuzo|Kanagawa
Izumibashi Shuzo|Kanagawa
- 味わいの特徴
- Yamada-Nishiki has a mild aroma, fine acidity, and a dry mouthfeel. Feel the difference between Ebina Kochi and Yamadanishiki.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 80%
- 使用米
- Ebina Yamadanishiki
- アルコール度
- 16%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Teriyaki yellowtail or boiled conger eel at room temperature.
- Hot sake for Yose-nabe, Jyoyo-nabe, and other hot pots
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃