Akitonbo Yamadanishiki

3.0
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamada-Nishiki has a mild aroma, fine acidity, and a dry mouthfeel. Feel the difference between Ebina Kochi and Yamadanishiki.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
80%
使用米
Ebina Yamadanishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Teriyaki yellowtail or boiled conger eel at room temperature.
Japanese Cuisine[Hot Pot ]
Hot sake for Yose-nabe, Jyoyo-nabe, and other hot pots

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Izumibashi Shuzo

取り扱っている飲食店

TOP