Junmai Umeshu Yamada Jyuro

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Native Odawara ume [Juro-ume] is soaked in junmai sake. The finish is mildly sweet and rich in ume acidity.
情報詳細
特定名称
Liqueur
原材料
Plain rice wine, plum, and icing sugar
アルコール度
11%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Chinese Cuisine
Chinese Cuisine[Sour]
Marinades and other dishes that take advantage of acidity

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Izumibashi Shuzo
TOP