Daiginjou Umeshu Yamada Jyuro

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Odawara-grown "Juro Ume" is soaked in Junmai Daiginjyo sake for a more refined and beautiful finish.
情報詳細
特定名称
Liqueur
原材料
Junmai Daiginjyo sake, plums, icing sugar
アルコール度
10%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Chicken stewed in tomato sauce: surprising match between the acidity and flavor of tomatoes and the robust chicken flavor.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Izumibashi Shuzo
TOP