Katsuyama Gen Suwito Ritchi Bodei

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Its noble sweetness, like that of a noble rot wine, is truly a liquid jewel. It is made with modern technology based on the Genroku era production method. With its ripe fruit aroma, beautiful sweetness, and rich flavor components, it can be enjoyed with rich dishes, meat dishes, cheese, and desserts.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Cheese
Cheese[Blue]
Rich dishes and desserts, foie gras dishes, cheese

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katsuyama Supreme Sake Co.,Ltd.
TOP