Ura Otokoyama Junmai Ginjou Muroka Namagenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A limited edition product. It has a sharp aftertaste, yet is more than voluptuous enough to be enjoyed in the mouth. We recommend that you drink it little by little in a chilled sake glass or inoguchi. It can also be used as a gift for those who enjoy sake on a regular basis.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
使用米
100% Aomori rice
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Cheese
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Shellfish
The flavor and clean acidity go well with crustaceans.
Cheese[Hard Cheeses]
Strong-tasting cheeses like Parmigiano-Reggiano go well with the flavor of sake.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

HACHINOHE SHUZO Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP