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Shishi-no-sato Junmaidaiginjo Shishinosato
Matsuura Sake Brewery|Ishikawa
Matsuura Sake Brewery|Ishikawa
- 味わいの特徴
- This top-quality junmai daiginjo is made from 100% Yamadanishiki, a rice suitable for sake brewing that has been polished to 40%. It is finished with a fruity fullness and a light, clear, clean taste.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 40%
- 使用米
- Yamadanishiki(Hyogo Prefecture)
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.6
- 日本酒度
- +3
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Kaiseki cuisine that makes the most of the delicate flavors of the ingredients goes well with this dish.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃