Shishi-no-sato Junmaiginjou Shun

4.1
9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai ginjo food sake enhances the delicate flavors of seasonal ingredients. It complements fresh seafood as well as mountain produce. The flavor changes with the food.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
14%
酸度
1.5
日本酒度
-6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Overall, it enhances the delicate flavors of seasonal ingredients.
Japanese Cuisine[Sushi] White meat
Raw seafood such as sashimi. When paired with white, light fish, it becomes crisp and dry, and when paired with oily fish, it changes to a plump, delicious taste.
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Raw seafood such as sashimi. When paired with white, light fish, it becomes crisp and dry, and when paired with oily fish, it changes to a plump, delicious taste.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Matsuura Sake Brewery
TOP