Ninkiichi 11Junmaigensyu

0.0
0

NINKI INC|Fukushima

NINKI INC|Fukushima

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Due to the long-lasting low-temperature fermentation technique and the characteristics of the yeast, this sake has an alcohol content of 11% even after fermentation is complete. It is highly acidic, with an acidity of 2.2, and while most sake is composed of succinic acid and lactic acid, this yeast produces more malic acid than lactic acid. When served chilled in a wine glass, you can enjoy this sake with its ginjo aroma, which is low in caproic acid, and its elegant acidity, which is high in malic acid.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
アルコール度
11%
酸度
1.1
日本酒度
-18
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
Goes well with meuniere and cream dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

NINKI INC
TOP