Fukuchou Junmaisupa-kuringu Hakubi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a PETNAT type junmai-shu with a pleasant bubbling that continues to ferment in the bottle. It has a slightly dry and refreshing taste with a small amount of residuals. Since it is bottled in a pressure-resistant bottle and heated after fermentation is complete, it can be carried at room temperature.
情報詳細
特定名称
Sparkling sake
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Hachitan Nishiki, etc.
アルコール度
14%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Chinese Cuisine,Asian Cuisine
Chinese Cuisine[Spicy]
It is a dry food medium type that goes well with oil.
Asian Cuisine[Other Asian Cuisine]
It is a dry food medium type that goes well with oil.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Imada Sake Brewery Co.,Ltd
TOP