Fukuchou Sirokouji Supa-kuringu Si-fu-do

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Sea wind soil for seafood is fermented in the bottle to make it sparkling. This sake is pleasantly stimulating with fine bubbles.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
アルコール度
13%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Chinese Cuisine,Asian Cuisine,Italian Cuisine
Chinese Cuisine[Spicy]
Spicy food such as Sichuan cuisine
Asian Cuisine[Vietnamese Cuisine]
Vietnamese, Thai and other spicy, sour and hot food
Italian Cuisine
Seafood pasta with tomato sauce, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Imada Sake Brewery Co.,Ltd
TOP