Yuuho Junmaiginjo Yamadanisiki Miyamanisiki55 Nama

3.7
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Yamadanishiki" from Kurodasho, Hyogo Prefecture is used for the koji rice, and "Miyamanishiki" from Nagano Prefecture is used for the kake rice. It is an unfiltered, unfiltered, undiluted junmai ginjo sake brewed with No. 9 yeast using water from the underground streams of Mt.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki、Mizanjin
アルコール度
18%
酸度
1.8
日本酒度
+6.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Soy sauce flavor over salt, dashimaki tamago (rolled egg)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Mioya Shuzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP