Yuuho Yuuho no ao

3.2
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is a low-temperature aged sake. It has a strong umami flavor and well-balanced acidity. It is a junmai sake with a smooth texture that can be enjoyed with meals.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
2.0
日本酒度
+4.1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Boiled dishes with broth, fatty fish, vinegared dishes, and soy sauce-based meat dishes

酒蔵の想い

酒蔵情報

Mioya Shuzo Co.,Ltd
TOP