Yuuho Hanasakayuuho

3.5
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Winter Limited Edition This is a rich, umami sake with a firm flavor and well-balanced acidity. Kumamoto yeast (KA-1), which has a gentle and elegant ginjo aroma and vigorous fermentation power, is used.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Tamakae and Yamadanishiki produced in Japan
アルコール度
17%
酸度
1.8
日本酒度
+6.3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Stewed pork cubes and fried chicken with sweet-and-sour sauce

酒蔵の想い

酒蔵情報

Mioya Shuzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP