Yuuho Mikakuninfuyuukoubojikomi

3.8
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Autumn limited edition This sake is made using the traditional "Namahashi-zukuri" method of sake making. You can enjoy the unique balance of umami and acidity unique to Yuho.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Noto Hikari, Gohyakumangoku
アルコール度
17%
酸度
2.4
日本酒度
+6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Well-seasoned dishes, vinegared dishes

酒蔵の想い

酒蔵情報

Mioya Shuzo Co.,Ltd
TOP