Tukinoi Junmaidaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The mellow, delicious taste is derived from the rice, with a crisp finish. The refined taste of this ginjo-shu enhances the deliciousness of meals.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kabushikigaisha Tsukinoishuzouten
TOP