Tukinoi Junmaiginjou Murokagensyu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo-shu is made from Yamada-Nishiki produced in Hyogo Prefecture, where it is carefully selected for its region of origin, and polished to 50%. It is bottled as it is pressed, giving it a juicy mouthfeel.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Asian Cuisine
Asian Cuisine[Other Asian Cuisine]
It goes especially well with anglerfish hot pot, with a flavor that harmonizes with the richness of the monkfish liver.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kabushikigaisha Tsukinoishuzouten
TOP