Tukinoi Junmaiginjou Hiyaorosi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This autumn sake is made from Hitanishiki, the only sake rice in Ibaraki Prefecture. It is a great sake with a full flavor of the rice. It has a crisp and clean taste when chilled, but we highly recommend heating it to 60°C or more to broaden its flavor range.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kabushikigaisha Tsukinoishuzouten
TOP