Tukinoi Sinsyu Junmaishu Ichibanshibori Taruzake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Until the mid-Meiji period, sake was shipped in wooden barrels. The history of sake has been accompanied by the aroma of wood. This year, too, we will be serving a barrel sake (junmai) with a rich and satisfying flavor and the aroma of cedar.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Dewa Sanzan produced in Yamagata Prefecture
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kabushikigaisha Tsukinoishuzouten
TOP