Mizubasho Ginjousyu

3.3
4
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味わいの特徴
∙ Elegant and crisp flavor while expressing the profound characteristics of contract-cultivated rice Yamada-Nishiki. Refreshing ginjo, sharply contoured sweetness, white flower => melon, clean sweetness and bitterness, short aftertaste. Silky, mellow without corners, bitterness in the aftertaste
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
日本酒度
+4
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おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Tuna sashimi, root vegetables sashimi (turnip, burdock root) Sea bass grilled with salt

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nagai Sake Inc
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