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Mizubasho Ginjousyu
Nagai Sake Inc|Gunma
Nagai Sake Inc|Gunma
- 味わいの特徴
- ∙ Elegant and crisp flavor while expressing the profound characteristics of contract-cultivated rice Yamada-Nishiki. Refreshing ginjo, sharply contoured sweetness, white flower => melon, clean sweetness and bitterness, short aftertaste. Silky, mellow without corners, bitterness in the aftertaste
- 情報詳細
- 特定名称
- Ginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15%
- 日本酒度
- +4
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Tuna sashimi, root vegetables sashimi (turnip, burdock root) Sea bass grilled with salt
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃