Mizubasho Junmaidaiginjou Yukihotaka

3.8
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The rice used is "Yukihotaka," a fantastic rice from the local Kawaba village. It has a refreshing herbaceous aroma, apple, bitter chocolate, sharp yet smooth sweetness and bitterness. It also has a mild, oily bitterness and a firm sweetness.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Koshihikari Yuki Hotaka produced in Kawaba Village, Gunma Prefecture
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Salt
Steak with rock salt and black pepper, Szechuan style bean curd, Pot-au-feu, Bagna Cauda

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nagai Sake Inc
TOP