Gensuiginjou

3.3
9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This is a ginjo-shu for all ages. We use Gunma Kaze yeast, which was born in Gunma Prefecture. Enjoy the rich aroma reminiscent of lychee and white peach.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
5 million stones
アルコール度
15%
日本酒度
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Lightly seasoned fish and meat Scallops and squid with lemon

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nagai Sake Inc
TOP