Taka Yamahai Junmaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a complex, yet firm aftertaste with cheese and smokiness from the Yamahai brewing process.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Hyogo-ken Tokushu A Yamadanishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
The lactic acid aroma derived from Yamahai gives it a creamy flavor like a rich cheesecake, and it should be paired with dishes made with dairy products and cheese.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nagayamahonke Shuzojo Co.,Ltd.
TOP