Raifuku Junmaisyu Kimotodukuri

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
[The rich, mellow flavor of the rice and full-bodied acidity from the traditional sake brewing method called "Namahashi-zukuri" is noticeable, and the flavor is even more pronounced when the sake is heated.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
アルコール度
15〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • 2018: Gold Prize, National Heated Sake Contest

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Raifukushuzou Kabushikigaisha

取り扱っている飲食店

TOP