Ichinokura Tokubetsujunmaisyu Yamatoden

3.4
8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The raw rice is polished to a 50% polishing ratio, equivalent to that of ginjo-shu, to create a special junmai sake with an elegant and crisp taste. Limited edition for Miyagi Prefecture.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Kura-no-Hana (environmentally friendly rice type B)
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
It has a harmonious balance of mild umami and acidity, and can be enjoyed as a wide range of food sake.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ichinokura Co., Ltd.
TOP