Masuizumi Jummaidaiginjo Kotobuki Purachina

4.3
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamada-Nishiki produced in Hyogo Prefecture is polished to 35%. You can taste the gentle aroma and flavor of the rice.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
アルコール度
14%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
White Shrimp Sashimi

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Masuda Shuzoten
TOP