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Daishichi Junmaikimoto Namagenshu
DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.|Fukushima
DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.|Fukushima
- 味わいの特徴
- Although it is a nama-shu, its aroma is subdued and clear, and its soft and fluffy sweetness opens up at a slightly lower temperature than room temperature. Seasonal limited edition.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 69%
- 使用米
- 5 million stones
- アルコール度
- 17%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Tempura of wild vegetables and white fish
- Tempura of wild vegetables and white fish
- fried (e.g. potatoes, chicken)
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃