Daishichi Junmaikimoto Namagenshu

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味わいの特徴
Although it is a nama-shu, its aroma is subdued and clear, and its soft and fluffy sweetness opens up at a slightly lower temperature than room temperature. Seasonal limited edition.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
69%
使用米
5 million stones
アルコール度
17%
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Vegetables, Mountain Vegetables
Tempura of wild vegetables and white fish
Japanese Cuisine[Tempura] Seafood
Tempura of wild vegetables and white fish
Japanese Cuisine[Deep-fried Dishes]
fried (e.g. potatoes, chicken)

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.

取り扱っている飲食店

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