Sawanoi Daiginjou Kou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Tokusen Daiginjo-shu brewed in pursuit of the purest sake. Yamada-Nishiki (Special A) rice, considered the best, is polished to 35%, and the toji and brewers use the best techniques available. The brewery's passion for sake brewing is unwavering and unwavering. Phoenix" is the crystallization of their passion.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Toku-A Yamadanishiki
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2017 Daiginjo category Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
We recommend delicate tasting sake, white fish sashimi, and steamed scallion with sake.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ozawa Shuzo Co.,Ltd.
TOP