Sawanoi Junmaidaiginjou Hojosanjugo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamada-Nishiki, a rice suitable for sake brewing, is polished to 35%, and its gorgeous aroma and sublime taste create a special moment.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamada Kint A
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
±0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2017 Highest Gold Award in the Daiginjo category

  • Kura Master 2018 Junmai Daiginjo-Shu & Junmai Ginjo Category Platinum Award

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Mild flavor, to be paired with grilled red sea bream, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ozawa Shuzo Co.,Ltd.
TOP